Skip to content Skip to footer

Kuumasairaala, Satakunnan hyvinvointialue

Kuumasairaala hanke on mittava investointi terveydenhuollon infrastruktuurin kehittämiseen, jonka tavoitteena on tarjota alueen asukkaille entistä laadukkaampia, monipuolisempia ja helposti saavutettavia terveyspalveluita. Uusi Kuumasairaala suunnitellaan huomioimaan nykyaikaiset terveydenhuollon tarpeet, potilasturvallisuus ja ympäristönäkökohdat.

Kuumasairaala -hankkeen keskeisinä tavoitteina on moderni infrastruktuuri, joten laitos on varustettu viimeisimmällä terveydenhuollon teknologialla. Varustustaso mahdollistaa potilaiden tehokkaamman hoidon. Potilasystävällinen suunnittelu luo positiivisen hoitokokemuksen ja erityistä huomiota on kiinnitetty yleiseen mukavuuteen sekä turvallisuuteen. Kaikessa toiminnassa sekä rakentamisessa on myös pyritty noudattamaan korkeita ympäristöstandardeja sekä edistämään kestävää kehitystä.

Rakennusvaiheessa hanke luo merkittävän määrän paikallisia työpaikkoja ja hankeessa pyritään panostamaan paikallisten osaajien työllistämiseen.

Inteconin vastuulla on oheisten tavoitteiden totetuminen hankkeessa sekä eri toimijoiden suuntaaminen kohti yhteistä päämäärää.

AsiakasSatakunnan hyvinvointialueBudjettiTarkentuuOsa-alueetRakennuttaminen