Skip to content Skip to footer

Projektipäällikkö, -johtaja ja -insinööri

Etsimme osaavaa ja kokenutta sekä asiakaslähtöisellä asenteella varustettua projektipäällikköä, -johtajaa ja -insinööriä.

Reseptimme on yksinkertaisen toimiva

Onnistunut rakennushanke on osiensa summa, jossa osa-alueet ovat keskenään tasapainossa.

Inteconin tarkoitus on luoda hankkeisiin integriteetti, jolla tasapainoasema löydetään, ylläpidetään ja hankkeessa onnistutaan -yhdessä. Sen johtaminen on meidän tehtävämme. Jos haluat olla mukana luomassa parempaa, kuulut tänne.

Inteconilaisuus on vahva yhteisö

Johtamisemme perustuu kahteen teesiin -teknologia muuttaa toimintatapoja ja johtaminen on inhimillistä. Uskomme ammattilaisten diversiteettiin. Rakennusalan korkeamman asteen tutkinnon lisäksi inteconilaiset jakavat yhteiset arvot -kyvyn kohdata ihmiset, rohkeuden haastaa, uteliaisuuden kokeilla ja rehellisyyden vastata toiminnasta. 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Sami Hentilä 040 823 9409 | @intecon.fi

Miska Eriksson 0400 869 055 | @intecon.fi

Intecon Oy on rakennus- ja kiinteistöalalla toimiva vankan strategisen ymmärryksen omaava yhtiö, joka tähtää kaikessa toiminnassaan asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti palveleviin ja korkealaatuisiin tuloksiin. 

Olemme rakennuttamisen, kustannusanalyysien ja aikataulutuksen asiantuntijoita. Yrityksen johdolla on merkittävä useiden vuosikymmenten kokemus rakentamisen johtamisesta, kustannuslaskennasta ja kiinteistöjen kehittämisestä.